Teknoloji

Out of Mind: Baldur’s Gate 3’ün 17.000 Farklı Son Olasılığı Olacak

2023 yılı, oyun dünyası için bir havai fişek olmaya devam ediyor. Gelip giden olağanüstü oyunlar arasında oyuncuların en çok merak ettiği şeylerden biri de Baldur’s Gate 3. sürümü için artık gün saymaya başladığımız Baldur’s Gate 3 ile ilgili beklentimizi daha da artıran bir açıklama oldu. oyun.

Baldur’s Gate 3 tüm bu heyecanı hak edecek gibi duruyor çünkü oyunun detay seviyesi şimdiden pek çok oyuncunun gözünü korkutacak seviyede görünüyor.

Baldur’s Gate 3 şu anda erken erişimde. Oyuncular, oyunun sunduğu seçeneklerden ve erken erişim aşamasında bile oyunun gidişatını etkileme şanslarının fazla olmasından memnun görünürken, oyunun tam sürüm çıkışıyla birlikte neler yaşayacağımızı düşünmek bile heyecan verici.

Baldur’s Gate 3, 17.000 farklı son olasılığına sahip olacak! Evet, tam olarak 17 bin!

Fextralife, bu geliştiriciyle röportaj yaptığında, oyunun kaç farklı son olasılığı olduğunu sorduklarında, 17.000 yanıt aldılar. Bu da sizi ikna etmeye yetmediyse, Baldur’s Gate’in Yazı İşleri Direktörü’nün de bu konuyu doğruladığını belirtelim. Söz konusu tweet’te “Olamaz, 17.000 sayısını keşfettiler” ifadeleri yer alıyor. Ancak bunlar kesinlikle oyunun ana sonları değil. Oyunun kaç farklı ana sonu olacağı sorusu ise geliştirici tarafından yanıtsız bırakıldı.

Baldur’s Gate 3’ün devasa dünyasına kendimizi atabilmemiz için önümüzde sadece birkaç gün kaldı.

Oyun 3 Ağustos’ta PC için, 6 Eylül’de ise PlayStation 5 için çıkacak. Ayrıca Baldur’s Gate 3’ün Xbox Series X/S sürümünün de geliştirme aşamasında olduğunu ancak bu sürümler için şimdilik bir çıkış tarihinin olmadığını hatırlatmakta fayda var.

buyukorhan-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu